Alle gezichtsbehandelingen beginnen met een grondige huidanalyse.

Phyris Triple A anti-rimpel (90 minuten)

Met het zeer effectieve retinol trio bestaande uit 3 soorten vitamine A.

Voor de ouder wordende slappe huid met rimpeltjes. Reiniging, peeling met skin results, AHA mask, modelleren vd wenkbrauwen, activeren somni, retinol serum, massage met retinol cream rich, retinol mask, afsluitend somni en Triple A cream.

Klik hier voor filmpje

Phyris Cell lifting (60 minuten)

Gezichtsbehandeling voor de gestreste huid. Fijne lijntjes worden verzacht en de elasticiteit neemt toe. De teint is ontspannen en in balans. De huid voelt strakker aan en steviger. Reiniging met foam cleanser, ferment peeling, activeren met somni, collageen mask, massage en oogmask, afsluitend met uv balsem.

Fruitzuurpeeling (25 minuten)

Aanvullend op bijna alle gezichtsbehandelingen. Het percentage fruitzuur wordt aangepast aan uw huidtype en huidconditie. Klik hier voor meer informatie over deze peeling.

Acne behandeling (60 minuten)

Reiniging met een lysing of fruitzuur of softpeeling en scrub. Stomen en pustels en comedonen verwijderen. De huid herstellen en kalmeren met een serum. Afvoerende massage met azulen milcheweiss. Afsluiten met een Blutenfeuchtigkeit suprême.

Derma repair (70 minuten)

Derma repair kalmeert, remt ontstekingen en vermindert onzuiverheden. Speciaal hierbij is de Silver Balance masker en afsluitend de Sicca Repair Balsem. Een 24 uurs verzorging die rode vlekken en ontstekingen vermindert en geeft langdurige vochtbinding.

Clear Up (40 minuten)

Clear Up is een korte maar effectieve behandeling voor een huid met onzuiverheden. Het brengt de huid in evenwicht en in balans. Met Skin results fruitzuur serum.

Kijk ook eens bij onze reguliere behandelingen.