Mijn naam is Jolanda Vening-Reuser.  Al sinds 1988 heb ik een eigen salon na te zijn afgestudeerd aan de Eindhovense Opleiding voor Schoonheidsspecialisten (EOS). Om mijn kennis actueel en up to date te houden volg ik regelmatig bijscholingscursussen.

Ik ben lid van de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging ofwel ANBOS.

Ik sta voor persoonlijke aandacht, vakkundige adviezen en kwaliteit voor een betaalbare prijs. In mijn salon werk ik uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten.

Mijn specialisaties zijn orthomoleculaire voedingsleer en dermatologie waarover ik u graag hier iets meer vertel.

De orthomoleculaire voedingsleer is erop gericht de gezondheid te bevorderen door de lichaamscellen, de fundamentele bouwstenen van het organisme, te voorzien van optimale hoeveelheden van alle vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen. Zodoende kan ik uiterlijke verzorging  combineren met gerichte voedingsadviezen. Voeding heeft namelijk  niet alleen effect op onze huid en lichaam maar ook op onze geest en emoties. Immers een mooie, gezonde huid straalt zowel van binnenuit als van buiten!

In 2014 heb ik de basis- en vervolgopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialistes gevolgd inclusief de masterclass module “signalering en preventie huidkanker”. Mocht u een verdacht plekje of vlekje zien op uw huid en gaat u liever nog niet naar uw huisarts  dan kunt u gerust mij om advies vragen.