U kunt bij ons voor meerdere soorten massages terecht. Een gezichtsmassage (ook standaard onderdeel van elke behandeling), bindweefselmassage en een voetmassage.

Klassieke gezichtsmassage

Een gezichtsmassage houdt veel meer in dan de meeste mensen denken. Waarom is het zo belangrijk?

  • Een (gezichts)massage beïnvloedt de energiestromen in het lichaam
  • Het zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en bevordert de afvoer van afvalstoffen
  • Het stimuleert de afschilfering van dode huidcellen
  • Het bevordert de opname van de werkstoffen uit de serums en massagecrèmes
  • Dit resulteert uiteindelijk in een cel vernieuwend effect

Bij een klassieke gezichtsmassage worden de schouders tot de kruin gemasseerd. Er worden daarbij verschillende grepen toegepast zoals effleurage  en petrissage. Tijdens de petrissage van de huid worden o.a. de bloedvaten, het spierweefsel en de lymfeklieren aangepakt. Het stimuleert het lymfestelsel tot het afvoeren van lymfevocht en afvalstoffen. Zodoende  heeft het een ontgiftende werking op het lymfestelsel. Het verlaagt stress en beïnvloedt het immuunstelsel positief. Spanningshoofdpijn zal bij regelmatige massage verdwijnen en uw huid zal er glanzender en frisser uit gaan zien.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een hele intensieve massage waarmee je veel huidproblemen kan oplossen zoals een verslapte huid en een huid met een doffe vale teint. De doorbloeding in het onderhuids bindweefsel wordt sterk geactiveerd. De aanmaak van fibroblasten wordt gestimuleerd en die zorgen voor de aanmaak van collageen vezels. De stevigheid van de huid wordt daardoor sterk verbeterd.

Voetmassage

Een voetmassage kan optioneel  gegeven worden  op het moment dat u tijdens een gezichtsbehandeling  een masker krijgt. Het is een puur ontspannende massage verrijkt met essentiële oliën zoals bekend uit  de aromatherapie.